Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

 

Υπηρεσίες

Μία σύντομη παρουσίαση
Περισσοτερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τον σχεδιασμό έξυπνων ιστοσελίδων με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και βασικούς πυλώνες την ταχύτητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.
Η ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας, μία «πρόχειρη» ιστοσελίδα δημιουργεί μία όχι καλή εικόνα για την επιχείρησής. Μία σύγχρονή ιστοσελίδα δημιουργεί μία πολύ καλή εικόνα για την επιχείρησή σας και αφορά σε μία επένδυση με πραγματικά οφέλη.

Μήπως αξίζει να δώσετε στην κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης σας την πρέπουσα σημασία?
Με λίγα λόγια, μία σύγχρονη Ιστοσελίδα , αυξάνει την αξιοπιστία της επιχείρησης σας, δημιουργεί μία επιχείρηση «ανοιχτή» 24 ώρες την ημέρα, επιφέρει επιπλέον κέρδη, παρέχει μία μόνιμη διαφήμιση στο internet και τέλος δίνει στους υποψήφιους πελάτες σας τον τρόπο να σας εντοπίσουν.

Διαφήμιση και διαχείριση Social Media

Ερευνούμε τον Ανταγωνισμό σας και Αναδεικνύουμε τα προτερήματα της δικής σας επιχείρησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Επιλέγουμε το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε αλλά και τις σωστές πρακτικές για να το επιτύχουμε.

Συχνά ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να επενδύσουν ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook, γιατί ακόμα και ένα ευρώ την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Διαφήμιση στα Social Media, ένα σημαντικό και αποτελεσματικό κανάλι με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε το κοινό σας σε ενεργούς πελάτες.

Περισσοτερα
Περισσοτερα

Email Marketing

Κατασκευή διαφημιστικών newsletters για το site σας, σύμφωνα με το σχεδιαστικό και την ταυτότητα του site.

Μπορείτε να προσεγγίσετε και να ενημερώσετε πελάτες ή πιθανούς πελάτες μαζικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Με ένα μόνο κλικ το μήνυμα σας θα φτάσει σε όλους τους αποδέκτες που επιλέγετε.

Οι στόχοι κάθε εταιρίας διαφέρουν και με βάση αυτό οργανώνουμε την στρατηγική σας.

Βασικός παράγοντας επιτυχίας είναι οι ποιοτικές λίστες emails και ένα ελκυστικό μήνυμα.

Google Adwords

Η προώθηση μέσω του Google AdWords αποτελεί – δικαίως – έναν από τους πρώτους σε προτίμηση και πιό διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης στο Internet επιχειρήσεων, blogs και όλων των ειδών ιστοσελίδων, τα τελευταία χρόνια.

 

Το πρώτο βήμα στην διαφήμιση ιστοσελίδων για να δημιουργήσουμε μία σωστή και αποδοτική καμπάνια AdWords είναι να γνωρίσουμε τον κλάδο στον οποίο ανήκετε και να μελετήσουμε τους κυριότερους ανταγωνιστές σας. Στη συνέχεια, μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να αναπτύξουμε μια στρατηγική που θα σας αποφέρει σίγουρα και επιθυμητά αποτελέσματα.

Σας βοηθάμε να εντοπίσετε το κατάλληλο κοινό, αυτούς που πραγματικά σας έχουν ανάγκη, αλλά δεν σας γνωρίζουν ακόμα.

Περισσοτερα
Περισσοτερα

Βελτιστοποίηση SEO

To SEO είναι η συντομογραφία του «Search Engine Optimization» και μεταφράζοντάς το σημαίνει «βελτιστοποίηση της σελίδας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης».

SEO σημαίνει βελτιστοποίηση της σελίδας μου με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με απλά λόγια, SEO σημαίνει να εμφανίζεται η σελίδα μου όσο πιό ψηλά, στις πρώτες θέσεις της Google, όταν κάποιος κάνει search μία λέξη ή φράση που σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μου. Για παράδειγμα, αν έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων παπουτσιών, θέλω να εμφανίζομαι όσο το δυνατόν πιό ψηλά – και πιό κοντά στην πρώτη σελίδα – στην Google, όταν κάποιος πληκτρολογήσει για παράδειγμα τη φράση “γυναικεία παπούτσια”.

Ανάπτυξη Εφαρμογών – Λογισμικού 

Η adcode παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης συστημάτων λογισμικού, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας.

Η ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών κατά παραγγελία αναφέρεται στον σχεδιασμό ενός λογισμικού που θα σχεδιαστεί και θα προγραμματιστεί για να καλύψει μια συγκεκριμένη λειτουργία / ανάγκη.

Κατά την ανάπτυξη εφαρμογών κατά παραγγελία η adcode είναι σε θέση να παράγει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό επιθυμεί ο πελάτης και που είναι απαραίτητο για την λειτουργία της επιχείρησης του. Το κλειδί για την ορθή και επιτυχημένη ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών είναι η σωστή ανάλυση των αναγκών που θα καλύψουν και ο αρχικός σχεδιασμός τους.


  1. Ανάπτυξη Εφαρμογών
  2. Μεταφορά δεδομένων (Data Migration)
  3. Διασύνδεση συστημάτων (Application Intergration)

Περισσοτερα
Περισσοτερα

Web Hosting

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία και υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.


  1. Δωρεάν μεταφορά από άλλον πάροχο
  2. Δωρεάν SSL Let’s Encrypt για κάθε domain
  3. Kαθημερινό backup & 30 ημέρες BackUp history

Υποστήριξη – Support

Δεν «εξαφανιζόμαστε» μετά την ολοκλήρωση του project που έχουμε αναλάβει, είμαστε δίπλα σας και σας υποστηρίζουμε.


  1. Τηλεφωνική υποστήριξη
  2. Απομακρυσμένη υποστήριξη
  3. Υποστήριξη στο χώρο σας