Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

 

Google SEO

a
Page Ranking
a
Search Optimization
a
Conversion Marketing
a
Website Performance

Προώθηση Ιστοσελίδων στη Google και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization)

Το SEO είναι συντομογραφία του << Search Engine Optimization>> , μεταφράζοντας αυτό σημαίνει, βελτιστοποίηση της σελίδας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης , δηλ την προώθηση ιστοσελίδας στη Google. Με τις ενέργειες του SEO αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να εμφανίζεται η σελίδα όσο πιο ψηλά γίνεται , στις πρώτες θέσεις της google , όταν κάποιος κάνει search μια λέξη ή φράση που σχετίζεται με το περιεχόμενο της σελίδας . 

a

Αναλαμβάνουμε την ανάλυση της σελίδας σου και προτείνουμε τα επόμενα βήματα

Τα Βήματα Που Ακολουθούμε

Για την Προώθηση Ιστοσελίδας στη Google (SEO)

a
Έρευνα

Ερευνά του ανταγωνισμού – λέξεις κλειδιά

Αρχικά προχωράμε σε έρευνα του ανταγωνισμού, των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν και μελετάμε το είδος του ανταγωνισμού που υπάρχει ήδη. Μελετάμε τα αποτελέσματα και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα.

a
On-Site SEO

On-Site τεχνικές εργασίες - σωστή “ανάγνωση” του από την Google

Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης της Google να διαβάσουν σωστά την ιστοσελίδα σας, να την κατανοήσουν και να την κατηγοριοποιήσουν

a
Off-Site SEO

Ενέργειες εκτός ιστοσελίδας - link building

To off-site SEO αφορά το link building, δηλαδή τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν εκτός ιστοσελίδας και αφορούν τις συνδέσεις με εξωτερικές πηγές (από και προς την ιστοσελίδα σας).

a
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Consulting –Για να παραμείνει η σελίδα ψηλά

Εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες (Consulting) για να παραμείνει η σελίδα ψηλά στην κατάταξη της Google.

a
Google Analytics

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση site με Google Analytics

Εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης

Ρύθμιση παρακολούθησης πωλήσεων eshop

Εκπαίδευση

SEO Optimization

Keyword Research

On-Page SEO

Off-Page SEO

SEO Competitive Analysis

E-Commerce SEO

Τι προσφέρει το SEO στην ιστοσελίδα μου ?

Υψηλή θέση Ιστοσελίδας

Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών σταματά την αναζήτηση στην πρώτη σελίδα της google . Για να πετύχουμε μια υψηλή θέση της σελίδας πρέπει να οργανώσουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική , ώστε με την βοήθειά μας και τις κατάλληλες παρεμβάσεις να διατηρηθεί η υψηλή θέση.

Δεν απαιτείται Πληρωμένη Διαφήμιση

Πετυχαίνοντας υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης της Google μέσω του SEO δεν θα είναι απαραίτητη η διαφήμιση της ιστοσελίδας στη Google μέσω ADWORDS (PPC - πληρωμή ανά κλικ )

Στοχευμένο Κοινό

Δεν αρκεί μόνο η παρουσία της σελίδας στο διαδίκτυο , αλλά να εμφανίζεται και στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό .

Αύξηση επισκεψιμότητας

Όταν ένα site εμφανίζεται ψηλά στις κατατάξεις της google σίγουρα λαμβάνει και περισσότερα κλικ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα της αύξηση της επισκεψιμότητας και κατά συνέπεια την αύξηση των πωλήσεων.

Αυξημένος Ανταγωνισμός

Ο αυξημένος ανταγωνισμός απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος μας που δεν είναι άλλος από την υψηλότερη θέση στην πρώτη σελίδα της google.

Αύξηση αναγνωρισιμότητας ονόματος (brand awareness)

Η κάθε επιχείρηση θα ήθελε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα στην κατάταξη της Google , αντίστοιχα στα μάτια των υποψήφιων πελατών σας με τέτοια θέση βοηθάει ώστε να σας τοποθετούν στο μυαλό τους ως οι «καλύτεροι» στην αγορά.