Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

 

Google Adwords

Για να είσαι στις πρώτες θέσεις της Google

Μπορεί και η δική σου επιχείρηση να βρεθεί στις 2 πρώτες θέσεις της Google!Αξιοποιήστε τη γνώση μας στο Internet Marketing και προσελκύσετε επαναλαμβανόμενους πελάτες στην πόρτα σας με την προωθηση της ιστοσελιδας σας στη Google.

Θελω Προσφορα

Οι διαφημίσεις Google Adwords χωρίζονται σε 2 κατηγορίες 

  1. Δίκτυο Αναζήτησης
  2. Δίκτυο Εμφάνισης

Οι διαφημίσεις στο Δίκτυο Αναζήτησης είναι αυτές που εμφανίζονται στην σελίδα του Google όταν κάνουμε μια αναζήτηση.

Οι διαφημίσεις στο Δίκτυο Εμφάνισης είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων και έχουν τη μορφή Βanner, φωτογραφίας, video ή κειμένου.

qodef-team-image
Google Ads Search
Δίκτυο Αναζήτησης

Με τη διαφήμιση στο δίκτυο αναζήτησης της Google, προβάλουμε την επιχείρησή σας στους πελάτες που αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας. Ακολουθούμε τη στρατηγική που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, ώστε να μετατρέψουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πιστούς πελάτες.

qodef-team-image
Google Adwords Display
Δίκτυο Εμφάνισης

Με τη διαφήμιση στο δίκτυο προβολής μπορείτε να προσεγγίσετε χρήστες , ενώ περιηγούνται στους αγαπημένους τους ιστοτόπους, δείχνουν στους φίλους τους ένα βίντεο YouTube, ελέγχουν τον λογαριασμό τους στο Gmail ή χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και εφαρμογές.

qodef-team-image
Google Ads Remarketing
Επαναληπτικό Marketing

Με τη διαφήμιση του επαναληπτικού marketing συνδέεστε με τους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με τον ιστότοπό σας ή την εφαρμογή σας για κινητές συσκευές, με άλλα λόγια η διαφήμιση «υπενθυμίζει» στον κάθε επισκέπτη της σελίδας τα προϊόντα που είδε με σκοπό να προχωρήσει σε αγορά.

qodef-team-image
Reporting Google Ads
Στατιστικά Google Ads

Δημιουργούμε αναφορές με τα στατιστικά που λαμβάνουμε από την Google με σκοπό να καταγράφουμε τα αποτελέσματα ώστε να επιλέξουμε τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες αλλά και την μέθοδο προβολής που θα ακολουθήσουμε για την επιχείρησή σας.

Πως πληρώνω την Google? 

Προβάλεστε σε όσους πελάτες αναζητούν επιχείρηση σαν τη δική σας αλλά πληρώνετε ΜΟΝΟ για όσους σας επισκεφτούν δηλ μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.