Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Acheron rib cruises προσφέρει κρουαζιέρες ιδανικές για να εξερευνήσετε τα μυστικά της θάλασσας, των ορμών και των κολπίσκων από την Πάργα μέχρι και την παραλία της Λούτσας, Κόστα-Κόστα και Εν-πλω .Με θέα το ηλιοβασίλεμα θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με προτεραιότητα την ανάγκη του πελάτη μας παραδώσαμε ένα σύγχρονο website στο οποίο οι επισκέπτες  έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους με έναν εύκολο τρόπο.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα Tat-art εμπορεύεται είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η πολυετή πείρα στον χώρο, τους καθιστά τους καταλληλότερους  για να προσφέρουν ιδέες και λύσεις για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Tat-art μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία του eshop τους και την προώθηση των προϊόντων τους. Μέσω ενός ευχάριστου και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον,  ο επισκέπτης  έχει την δυνατότητα  να επιλέξει και να αγοράσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Κατά την παράδοση του project η επιχείρηση Tat-art ήταν πολύ ευχαριστημένη καθώς το αποτέλεσμα που παραδώσαμε ήταν αντάξιο των προσδοκιών.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004. Το 2006, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με τουριστικές επιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Το 2007 άρχισαν να λειτουργούν δυο καινούρια γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Progress Car Rental μας εμπιστεύτηκε για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τούς. Παραδώσαμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το lefkaeidi.shop δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, παρέχοντας ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και άμεση εξυπηρέτηση.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το lefkaeidi.shop μας ανέθεσε την ανακατασκευή eshop στοχεύοντας στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, στην προσέλκυση πελατών και στην ανάδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων που έχουν. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μάς και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα Happy Kathy δημιουργήθηκε με σκοπό να χαρίσει το χαμόγελο σε κάθε ηλικία! Το πρόσωπο πίσω από τις Happy Kathy δημιουργίες είναι η Κατερίνα που με προσοχή, αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα με σκοπό να δώσουν τόση χαρά σε εσάς που θα τα επιλέξετε όση δίνουν και σε εκείνη όταν τα δημιουργεί.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Happy Kathy μας ανέθεσε την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της με σκοπό την αύξηση του κοινού της αλλά και την διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατά την παράδοση του έργου η Happy Kathy ήταν χαρούμενη και ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς εκπληρώθηκαν όλες οι προσδοκίες της.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η DSS Energy δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα στο πεδίο της συντήρησης, της αποκατάστασης βλαβών, της προμήθειας υλικών και της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η DSS Energy χρειαζόταν ένα site το οποίο να αναδεικνύει τις υπηρεσίες τους, να είναι responsive και εύχρηστο. Παραδώσαμε ένα site που όχι μόνο εκπλήρωσε κάθε ανάγκη της επιχείρησης αλλά και έθεσε σωστές βάσεις για το μέλλον.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η επιχείρηση έχει πορεία από το 1993 παράλληλα όμως χρησιμοποιούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό και την πληρη απολύμανση των χαλιών ενώ η φύλαξη γίνεται σε ειδικό χώρο μακριά από οσμές και υγρασία.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Biocleancarpet μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εφαρμογών πάνω από 20 χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία χαρακτηρίζεται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών εφαρμογών.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το κατάστημα Οπτικά Νικολάου μας ανέθεσε την δημιουργία eshop της επιχείρησης. Με καλή συνεργασία φτάσαμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιούσε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

H εταιρεία ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και βρίσκεται στην πόλη της Σάμου. Η φιλοσοφία είναι να προσφέρει στους παραθεριστές μια φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα στην ενοικίαση αυτοκινήτων.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία μας ανέθεσε την δημιουργία ενός Online Booking System με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε περήφανοι που το αποτέλεσμα ήταν όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο πελάτης «πέραν των προσδοκιών».

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Τον Δεκέμβριο του 2016 ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης με σκοπό να προσφέρει ασφαλείς μεταφορές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα διαθέσιμα για την ευκολία του επιβάτη άλλα και του επαγγελματία οδηγού.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης θέλοντας να είναι πάντα εκσυγχρονισμένοι και δίπλα στις ανάγκες των πελατών τους μας ανέθεσαν την δημιουργία του website με δυνατότητα online πληρωμής της διαδρομής . Αναδεικνύοντας τις προτεινόμενες διαδρομές και τις υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με ένα καλαίσθητο και γρήγορο website πετύχαμε κάθε στόχο.

 

Read More