Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Tips για να αυξήσετε τους followers σας

Tips για να αυξήσετε τους followers σας

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media καθημερινά γιατί διατηρούν μια ενεργή αλλά και ολοκληρωμένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργούν την δική τους online κοινότητα. 

 

Θα δούμε λοιπόν δοκιμασμένους και πρακτικούς τρόπους

που χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες του social media marketing για τη διαχείριση των social media επιχειρήσεων. 

 

   1. Εντυπωσιάστε με ένα video 

Τα βίντεο στα social media πάντα είναι πιο ελκυστικά και πιο ενδιαφέροντα από τις φωτογραφίες, γι΄αυτό αυξάνετε τις πιθανότητες να προσελκύσετε νέους followers. 

 

   2. Αλληλοεπιδράστε με το κοινό σας 

Μην μοιράζεστε μόνο αναρτήσεις με το κοινό σας! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να ακούσετε, να απαντήσετε στις απορίες, στις ερωτήσεις και στις κριτικές του κοινού σας. Χτίστε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους followers σας , με την άμεση επαφή. Οι followers άλλωστε αναμένουν άμεσες και γρήγορες απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα τους και εκτιμούν τον χρόνο και τον κόπο που αφιερώνετε μαζί τους. 

 

   3. Δώστε κίνητρο να σας ακολουθήσουν 

 Το ενδιαφέρον περιεχόμενο, δίνει το κίνητρο στους followers για να σας ακολουθήσουν. Αναρτήστε περιεχόμενο με εντυπωσιακό εικαστικό. Η συχνότητα των αναρτήσεων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τους followers γιατί θα αναμένουν να τους βοηθήσετε και να τους ψυχαγωγείσετε. 

 

  4. Μην αμελείτε τις διαφημίσεις 

Τελευταίο και σημαντικότερο, τα social media ads είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τους followers σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαμορφώστε ένα μηνιαίο budget για προβολή στα social media ώστε να γίνει η επιχείρηση σας γνωστή σε συγκεκριμένο κοινό. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]