Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

monoseis-portfolio

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η “Monoseis Manousis” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αναλαμβάνει Μονώσεις παντός τύπου με έδρα το Περιστέρι. Δραστηριοποιούνται στον χώρο των μονώσεων από το 1981 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μανούση και αναλαμβάνουν εργασίες σε όλη την Ελλάδα με πλήθος μεγάλων εταιριών ως πελάτες.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση “Monoseis Manousis” μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που διαθέτουν. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και τους παραδώσαμε για ενα επαγγελματικό responsive website σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας ζητήθηκαν.

Read More
cpn-portfolio

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Cnp Real Estate είναι μια αξιόπιστη κτηματομεσιτική εταιρεία για τον σύγχρονο ιδιοκτήτη ακινήτου, καθώς και για τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή ή αγοραστή.
Διαθέτουν ακίνητα προς πώληση όπως πολυτελείς βίλες, μεζονέτες, ρετιρέ, διαμερίσματα, στούντιο αλλά και καταστήματα, εστιατόρια, κτήρια, οικόπεδα και γραφεία.
Αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία αγοράς η πώλησης του κάθε ακινήτου και αντιμετωπίζουν με σεβασμό και σοβαρότητα την κάθε περίπτωση.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Cnp Real Estate μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website με real estate booking system που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More
all-screens-prospective

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Το τεχνικό γραφείο Rizoglou αποτελεί μια επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, μηχανικής, αρχιτεκτονικής και άλλων τεχνικών υπηρεσιών. Στοχεύει στην ανάπτυξη και υλοποίηση των τεχνικών λύσεων ακόμη και στα πιο απαιτητικές ανάγκες. Αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπως μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και άλλους εμπειρογνώμονες.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Τεχνικό Γραφείο Rizoglou μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η argyriskouvelos.gr είναι μια εταιρία που προσφέρει διάφορες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών με έδρα το Χαλάνδρι .Ο Αrgyris Κouvelos φροντίζει για την σωστή περιποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο Αrgyris Κouvelos μας ανέθεσε την δημιουργία ενός σύγχρονου website με ωραίο και ξεχωριστό design. Όταν επικοινώνησε μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τού για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Άμεσα του παραδώσαμε ένα όμορφο και δημιουργικό website, φιλικό προς τον χρήστη, στο οποίο αναδεικνύονται οι υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η firstcall είναι μια εταιρία διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών με έδρα το Μοσχάτο. Η firstcall αναλαμβάνει και διαχειρίζεται ληξιπρόθεσμες οφειλές για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και, γενικότερα, οργανισμών με ανάγκες διαχείρισης μεγάλου πλήθους απαιτήσεων.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία firstcall μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Lesvos Transfer είναι μια εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών με οδηγούς και έδρα την Λέσβο. Η Εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά του πελάτη σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί καθώς εγγυάται και την ασφάλεια του.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Lesvos Transfer μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Σχολή Οδηγών Παντσιούκας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών για κάθε είδους αυτοκινητιστική υπόθεση.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Σχολή Οδηγών Παντσιούκας  μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

H Pyr-Τech Experts είναι ένα Eshop εμπορίας διαφόρων ειδών βεγγαλικών. Διαλέξτε από μία τεράστια ποικιλία για αξέχαστες στιγμές γεμάτες χρώμα και λάμψη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Pyr-Τech Experts μας ανέθεσε την δημιουργία του Eshop τους με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive Eshop που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Το κομμωτήριο  Glamourous  δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς και περιποίησης των μαλλιών από το  2008 έως σήμερα. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Glamourous μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

To Evdoxia’s Studios είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, με έδρα την Σέριφο. Όλα τα δωμάτια στo Evdoxia’s Studios είναι ξεχωριστά, όμορφα διακοσμημένα, καθαρά, με μπαλκόνια που έχουν θέα προς την θάλασσα, με διπλά ή μονά κρεβάτια, με κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό και διακριτή πρόσβαση.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

To Evdoxia’s Studios μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More