Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικών χώρων, η Prestige Integrated Facilities SA φέρνει στην Ελλάδα τον επαγγελματισμό και τα υψηλά πρότυπα που της χάρισαν το Διεθνές Πιστοποιητικό Ποιότητας EN ISO 9000 για τη δραστηριότητά της σε Κύπρο, Αγγλία, Ρουμανία και Αυστραλία.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το Prestige Integrated Facilities SA ήθελε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο website στο οποίο να αναδεικνύεται η μοναδική τεχνογνωσία του. Δημιουργήσαμε ένα website εύκολο και γρήγορο στην χρήση που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Skybridge Partners ιδρύθηκε το 2010 για να βοηθήσει επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στο αντικείμενο που γνωρίζουν καλύτερα αναλαμβάνοντας μέρος των δραστηριοτήτων τους το οποίο δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους διαφοροποίησης.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Skybridge partners μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Deja Blue Θα σας βοηθήσει να ζήσετε την πραγματική αίσθηση της ζωής στην Αντίπαρο. Από τη ζωή ανάμεσα στους ντόπιους μέχρι την κατανάλωση γαστρονομικών λιχουδιών, είναι βέβαιο ότι θα περπατήσετε στο σπίτι με αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Deja Blue μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους. Επίσης είναι Βooking system και έχει γίνει και διασύνδεση με τα channels Booking και Airbnb.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Metafores Zavvos είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει οικονομικές μεταφορές-μετακομίσεις εντός και εκτός Αττικής με υπευθυνότητα και συνέπεια. Η ασφάλεια των αντικειμένων σας θα είναι δεδομένη καθώς όλες οι μεταφορές τους χαρακτηρίζονται από απόλυτη προσοχή. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον χώρο είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουνε και να σας καθοδηγήσουνε κατάλληλα καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Metafores Zavvos μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Zewelepe Consultants Limited είναι μια συμβουλευτική εταιρεία, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στην Κύπρο. Η τεχνογνωσία μας έγκειται στην παροχή υψηλής ποιότητας έρευνας, κατάρτισης, εκπαίδευσης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ΤΠΕ σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Zewelepe μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Μετά από μια μακρόχρονη 10ετή και επιτυχημένη παρουσία στον ευαίσθητο κλάδο φιλοξενίας φυσιολατρών ως αποδέκτες και λάτρεις του συγκεκριμένου τρόπου διαβίωσης, κατορθώσαμε και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο πάνω στο κύμα μόλις 10 λεπτά από τον διεθνή αερολιμένα της ρόδου. Όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά μοναδικές διακοπές απαλλαγμένοι από τα ρούχα και τα μαγιό με τις αισθήσεις σας να κορυφώνονται στο έπακρο.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Viva Tourismo μας ανέθεσε την δημιουργία Website και ενός Online Booking System το με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε περήφανοι που το αποτέλεσμα ήταν όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο πελάτης «πέραν των προσδοκιών».

Read More
Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η εταιρεία Lemon Creation κατασκευάζει ξύλινα ταμπελάκια για την διακόσμηση κάθε χώρου με απεριόριστες επιλογές για την ανάγκη κάθε πελάτη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Lemon Creation ήθελε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο website στο οποίο να αναδεικνύεται η μοναδική ποικιλία ξύλινων διακοσμητικών ταμπελών. Δημιουργήσαμε ένα website εύκολο και γρήγορο στην χρήση που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η European Creative Production είναι μια εταιρία κατασκευής και εμπορίας διαφόρων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με έδρα την Αθήνα. Η ECP αναλαμβάνει και διαχειρίζεται συλλογές επώνυμων οίκων υψηλής ραπτικής σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη δημιουργία πρωτότυπων αξεσουάρ, όπως βραχιόλια, τσάντες και φουλάρια.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση European Creative Production είχε σαν στόχο να αναδείξει τις υπηρεσίες της με ένα responsive website, καθώς και να παρουσιάσει τα προϊόντα της για τους πελάτες χονδρικής. Δώσαμε βάση στον στόχο του πελάτη μας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004. Το 2006, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με τουριστικές επιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Το 2007 άρχισαν να λειτουργούν δυο καινούρια γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Progress Car Rental μας εμπιστεύτηκε για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τούς. Παραδώσαμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η DSS Energy δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα στο πεδίο της συντήρησης, της αποκατάστασης βλαβών, της προμήθειας υλικών και της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η DSS Energy χρειαζόταν ένα site το οποίο να αναδεικνύει τις υπηρεσίες τους, να είναι responsive και εύχρηστο. Παραδώσαμε ένα site που όχι μόνο εκπλήρωσε κάθε ανάγκη της επιχείρησης αλλά και έθεσε σωστές βάσεις για το μέλλον.

 

Read More