Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Allure Cruises , ιδρύθηκε για να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία. Η αγάπη μας για την θάλασσα μας ενέπνευσε ώστε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με πολλούς διαφορετικούς προορισμούς και πακέτα η Allure Cruises χρειάστηκε ενα site που να συνδυάζει την φυσική ομορφιά με τις luxury υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι εμείς κατανοώντας τις ανάγκες τους τούς προσφέραμε ένα site που θυμίζει καλοκαίρι και ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει όποια υπηρεσία επιθυμεί.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η European Creative Production είναι μια εταιρία κατασκευής και εμπορίας διαφόρων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με έδρα την Αθήνα. Η ECP αναλαμβάνει και διαχειρίζεται συλλογές επώνυμων οίκων υψηλής ραπτικής σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη δημιουργία πρωτότυπων αξεσουάρ, όπως βραχιόλια, τσάντες και φουλάρια.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση European Creative Production είχε σαν στόχο να αναδείξει τις υπηρεσίες της με ένα responsive website, καθώς και να παρουσιάσει τα προϊόντα της για τους πελάτες χονδρικής. Δώσαμε βάση στον στόχο του πελάτη μας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η DSS Energy δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα στο πεδίο της συντήρησης, της αποκατάστασης βλαβών, της προμήθειας υλικών και της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η DSS Energy χρειαζόταν ένα site το οποίο να αναδεικνύει τις υπηρεσίες τους, να είναι responsive και εύχρηστο. Παραδώσαμε ένα site που όχι μόνο εκπλήρωσε κάθε ανάγκη της επιχείρησης αλλά και έθεσε σωστές βάσεις για το μέλλον.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η επιχείρηση έχει πορεία από το 1993 παράλληλα όμως χρησιμοποιούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό και την πληρη απολύμανση των χαλιών ενώ η φύλαξη γίνεται σε ειδικό χώρο μακριά από οσμές και υγρασία.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Biocleancarpet μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Τον Δεκέμβριο του 2016 ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης με σκοπό να προσφέρει ασφαλείς μεταφορές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα διαθέσιμα για την ευκολία του επιβάτη άλλα και του επαγγελματία οδηγού.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης θέλοντας να είναι πάντα εκσυγχρονισμένοι και δίπλα στις ανάγκες των πελατών τους μας ανέθεσαν την δημιουργία του website με δυνατότητα online πληρωμής της διαδρομής . Αναδεικνύοντας τις προτεινόμενες διαδρομές και τις υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με ένα καλαίσθητο και γρήγορο website πετύχαμε κάθε στόχο.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το Δικηγορικό γραφείο Επιτροπάκης λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2019 στην Αθήνα αναλαμβάνοντας υποθέσεις τόσο ιατρικού δικαίου όσο και γενικής δικηγορίας. Παράλληλα αρθρογραφεί στον τύπο σε θέματα που άπτονται του ιατρικού ποινικού δικαίου.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο Ιωάννης Γ. Επιτροπάκης μας ανέθεσε τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του με στόχο την ανάδειξη των τομέων εξειδίκευσης του αλλά και της σταδιοδρομίας του. Παράλληλα ήθελε ενα site προσιτό και γρήγορο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Εμείς λάβαμε υπόψιν τα ζητούμενα του και παραδώσαμε ένα σύγχρονο site .

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η επιχείρηση M.S. Neptune LTD εξειδικεύεται στον έλεγχο του πληρώματος πραγματοποιώντας τοξικολογικές εξετάσεις και εξετάσεις ανίχνευσης αλκοόλ. Έχουν πιστοποίηση ISO 9001-2015 και τα εργαστήρια τους ακολουθούν τις προδιαγραφές SAMHSA και OCIMF.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η M.S. Neptune LTD χρειαζόταν ένα site που θα αναδεικνύει τις υπηρεσίες τους σε συνδυασμό με την εξειδίκευση τούς. Με κύριο γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη μας παραδώσαμε γρήγορα ένα σωστό αποτέλεσμα.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εφαρμογών από το 1992. Η επιτυχημένη πορεία τους χαρακτηρίζεται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών εφαρμογών.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το κατάστημα οπτικών Karmpadakis πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design. Η καλή συνεργασία και η κατανόηση των αναγκών ήταν το κλειδί για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το e-tenta δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να απλουστεύσει την αναζήτηση υπηρεσιών για οτιδήποτε γύρω από τη σκίαση. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης και πιστών πελατών που θα απολαμβάνουν την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

O κύριος στόχος του E-tenta ήταν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, την ανάδειξη της επιχείρησης αλλά και την ευκολία περιήγησης στον ιστότοπο τους. Το σημείο κλειδί ήταν η άψογη λειτουργία της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε συσκευή και μια δομημένη παρουσίαση των υπηρεσιών τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η εταιρεία Kounos Marine & Moto ιδρύθηκε το 1993 και βρίσκεται στο Β.Α. μέρος της Ν. Μήλου. Κλείνοντας 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο , η Kounos Marine & Moto εγγυάται ολοκληρωμένη και άρτια εργασία-υπηρεσίες.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία Kounos Marine & Moto μας ανέθεσε την δημιουργία ενός website, με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους. H ανάγκη του πελάτη μας ήταν να δώσει την επιλογή στους χρήστες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες με έναν εύκολο τρόπο. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More