Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004. Το 2006, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με τουριστικές επιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Το 2007 άρχισαν να λειτουργούν δυο καινούρια γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Progress Car Rental μας εμπιστεύτηκε για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τούς. Παραδώσαμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

H εταιρεία ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και βρίσκεται στην πόλη της Σάμου. Η φιλοσοφία είναι να προσφέρει στους παραθεριστές μια φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα στην ενοικίαση αυτοκινήτων.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία μας ανέθεσε την δημιουργία ενός Online Booking System με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε περήφανοι που το αποτέλεσμα ήταν όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο πελάτης «πέραν των προσδοκιών».

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Ο πολυχώρος υγείας και ευεξίας SKIN Wellness & Yoga ιδρύθηκε από την Ζέτα Χριστάτου που έχει συνεργαστεί με εξαίρετους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δερματολογίας και κοσμετολογίας.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το Skin Wellness ανέθεσε στην εταιρία μας την σχεδίαση της ιστοσελίδας και την δημιουργία ενός συστήματος online κρατήσεων με στόχο την γρήγορη και εύκολη περιήγηση των χρηστών. To booking system είχε αυξημένες απαιτήσεις και μεγάλη πολυπλοκότητα στον μηχανισμό που θα έπρεπε όμως να μην μεταφέρετε στον τελικό επισκέπτη.

 

Read More