Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

To Evdoxia’s Studios είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, με έδρα την Σέριφο. Όλα τα δωμάτια στo Evdoxia’s Studios είναι ξεχωριστά, όμορφα διακοσμημένα, καθαρά, με μπαλκόνια που έχουν θέα προς την θάλασσα, με διπλά ή μονά κρεβάτια, με κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό και διακριτή πρόσβαση.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

To Evdoxia’s Studios μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Deja Blue Θα σας βοηθήσει να ζήσετε την πραγματική αίσθηση της ζωής στην Αντίπαρο. Από τη ζωή ανάμεσα στους ντόπιους μέχρι την κατανάλωση γαστρονομικών λιχουδιών, είναι βέβαιο ότι θα περπατήσετε στο σπίτι με αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Deja Blue μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους. Επίσης είναι Βooking system και έχει γίνει και διασύνδεση με τα channels Booking και Airbnb.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Μετά από μια μακρόχρονη 10ετή και επιτυχημένη παρουσία στον ευαίσθητο κλάδο φιλοξενίας φυσιολατρών ως αποδέκτες και λάτρεις του συγκεκριμένου τρόπου διαβίωσης, κατορθώσαμε και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο πάνω στο κύμα μόλις 10 λεπτά από τον διεθνή αερολιμένα της ρόδου. Όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά μοναδικές διακοπές απαλλαγμένοι από τα ρούχα και τα μαγιό με τις αισθήσεις σας να κορυφώνονται στο έπακρο.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Viva Tourismo μας ανέθεσε την δημιουργία Website και ενός Online Booking System το με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε περήφανοι που το αποτέλεσμα ήταν όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο πελάτης «πέραν των προσδοκιών».

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004. Το 2006, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με τουριστικές επιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Το 2007 άρχισαν να λειτουργούν δυο καινούρια γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Progress Car Rental μας εμπιστεύτηκε για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τούς. Παραδώσαμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

H εταιρεία ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και βρίσκεται στην πόλη της Σάμου. Η φιλοσοφία είναι να προσφέρει στους παραθεριστές μια φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα στην ενοικίαση αυτοκινήτων.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία μας ανέθεσε την δημιουργία ενός Online Booking System με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε περήφανοι που το αποτέλεσμα ήταν όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο πελάτης «πέραν των προσδοκιών».

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τον Δεκέμβριο του 2016 ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης με σκοπό να προσφέρει ασφαλείς μεταφορές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα διαθέσιμα για την ευκολία του επιβάτη άλλα και του επαγγελματία οδηγού.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης θέλοντας να είναι πάντα εκσυγχρονισμένοι και δίπλα στις ανάγκες των πελατών τους μας ανέθεσαν την δημιουργία του website με δυνατότητα online πληρωμής της διαδρομής . Αναδεικνύοντας τις προτεινόμενες διαδρομές και τις υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με ένα καλαίσθητο και γρήγορο website πετύχαμε κάθε στόχο.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο πολυχώρος υγείας και ευεξίας SKIN Wellness & Yoga ιδρύθηκε από την Ζέτα Χριστάτου που έχει συνεργαστεί με εξαίρετους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δερματολογίας και κοσμετολογίας.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το Skin Wellness ανέθεσε στην εταιρία μας την σχεδίαση της ιστοσελίδας και την δημιουργία ενός συστήματος online κρατήσεων με στόχο την γρήγορη και εύκολη περιήγηση των χρηστών. To booking system είχε αυξημένες απαιτήσεις και μεγάλη πολυπλοκότητα στον μηχανισμό που θα έπρεπε όμως να μην μεταφέρετε στον τελικό επισκέπτη.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η εταιρεία Kounos Marine & Moto ιδρύθηκε το 1993 και βρίσκεται στο Β.Α. μέρος της Ν. Μήλου. Κλείνοντας 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο , η Kounos Marine & Moto εγγυάται ολοκληρωμένη και άρτια εργασία-υπηρεσίες.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η εταιρεία Kounos Marine & Moto μας ανέθεσε την δημιουργία ενός website, με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους. H ανάγκη του πελάτη μας ήταν να δώσει την επιλογή στους χρήστες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες με έναν εύκολο τρόπο. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Allure Cruises , ιδρύθηκε για να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία. Η αγάπη μας για την θάλασσα μας ενέπνευσε ώστε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με πολλούς διαφορετικούς προορισμούς και πακέτα η Allure Cruises χρειάστηκε ενα site που να συνδυάζει την φυσική ομορφιά με τις luxury υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι εμείς κατανοώντας τις ανάγκες τους τούς προσφέραμε ένα site που θυμίζει καλοκαίρι και ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει όποια υπηρεσία επιθυμεί.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Acheron rib cruises προσφέρει κρουαζιέρες ιδανικές για να εξερευνήσετε τα μυστικά της θάλασσας, των ορμών και των κολπίσκων από την Πάργα μέχρι και την παραλία της Λούτσας, Κόστα-Κόστα και Εν-πλω .Με θέα το ηλιοβασίλεμα θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με προτεραιότητα την ανάγκη του πελάτη μας παραδώσαμε ένα σύγχρονο website στο οποίο οι επισκέπτες  έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους με έναν εύκολο τρόπο.

 

Read More