Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Βούρλος άνοιξε στο Περιστέρι το 1950 και εξειδικεύετε στα Είδη Γάμου. Η προσοχή στην λεπτομέρεια, τα πρώτης ποιότητας υλικά και οι ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές, έφεραν την Βιοτεχνία Βούρλος Είδη Γάμου πρώτη στις επιλογές του κόσμου

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το Vourlos-E-Shop μας ανέθεσε την δημιουργία ενός e-shop που να αναδεικνύει τις μοναδικές συλλογές απο είδη γάμου που έχουν και την αύξηση των πωλήσεων τους. Δημιουργήσαμε ένα responsive eshop εύκολο και γρήγορο στην χρήση που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη μας.

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρηση Glass and Glue εξειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών χώρου φωτιστικών και καντηλάκια για ρεσώ. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φυσικά και συνήθως μαζεμένα από την θάλασσα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Glass and Glue μας χρειάστηκε για την δημιουργία του διαδικτυακού τους καταστήματος το οποίο θα αναδεικνύει όλα τους τα πριονωτά που έχουν φτιαχτεί με μεράκι. Κατά την παράδοση του έργου το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού υπερκάλυψε τις ανάγκες του πελάτη μας.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Fidelity news group ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την διανομή ελληνικού και ξένου τύπου σε σημεία πώλησης στο κέντρο της Αθήνας και στην δυτική Αττική. Επίσης, ειδικεύεται στην διανομή συνδρομητικών εφημερίδων και περιοδικών ελληνικού και ξένου τύπου σε όλη την αττική και την Θεσσαλονίκη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε περιοδικά εφημερίδες αλλά και παιχνίδια η fidelitynews, μας ανέθεσε την κατασκευή του eshop της. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο καθώς ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα να βρει αυτό που ψάχνει αλλά και παράλληλα αναδεικνύεται η μακροχρόνια πορεία της επιχείρησης.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Tat-art εμπορεύεται είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η πολυετή πείρα στον χώρο, τους καθιστά τους καταλληλότερους  για να προσφέρουν ιδέες και λύσεις για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Tat-art μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία του eshop τους και την προώθηση των προϊόντων τους. Μέσω ενός ευχάριστου και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον,  ο επισκέπτης  έχει την δυνατότητα  να επιλέξει και να αγοράσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Κατά την παράδοση του project η επιχείρηση Tat-art ήταν πολύ ευχαριστημένη καθώς το αποτέλεσμα που παραδώσαμε ήταν αντάξιο των προσδοκιών.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το lefkaeidi.shop δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, παρέχοντας ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και άμεση εξυπηρέτηση.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το lefkaeidi.shop μας ανέθεσε την ανακατασκευή eshop στοχεύοντας στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, στην προσέλκυση πελατών και στην ανάδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων που έχουν. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μάς και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Happy Kathy δημιουργήθηκε με σκοπό να χαρίσει το χαμόγελο σε κάθε ηλικία! Το πρόσωπο πίσω από τις Happy Kathy δημιουργίες είναι η Κατερίνα που με προσοχή, αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα με σκοπό να δώσουν τόση χαρά σε εσάς που θα τα επιλέξετε όση δίνουν και σε εκείνη όταν τα δημιουργεί.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Happy Kathy μας ανέθεσε την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της με σκοπό την αύξηση του κοινού της αλλά και την διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατά την παράδοση του έργου η Happy Kathy ήταν χαρούμενη και ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς εκπληρώθηκαν όλες οι προσδοκίες της.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εφαρμογών πάνω από 20 χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία χαρακτηρίζεται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών εφαρμογών.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το κατάστημα Οπτικά Νικολάου μας ανέθεσε την δημιουργία eshop της επιχείρησης. Με καλή συνεργασία φτάσαμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιούσε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Leonidas Peristeri δημιουργήθηκε για να μοιραστεί με τον κόσμο την αγάπη τους για την σοκολάτα και συγκεκριμένα την πραλίνα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια κασετίνα γεμάτη με πραλίνες Βελγίου μπορεί να χαρίσει το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το κατάστημα Leonidas Peristeri ήθελε να δημιουργήσουμε ένα e-shop, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων τους και την αύξηση των πωλήσεων τους. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και θα βοηθήσει τον πελάτη μας να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό νέων επισκεπτών.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα OpticalLab δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εδώ και 25 χρόνια. Το υπερσύγχρονο Εργαστήριο που διαθέτουν, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τους δίνει την δυνατότητα να είναι υπεύθυνοι απέναντι στον κάθε καταναλωτή σε κάθε συναλλαγή.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το κατάστημα οπτικών OpticalLab μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία ενός e-shop, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων τους και την αύξηση των πωλήσεων τους. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μάς και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρηση Enareti ξεκίνησε το 1970 και διακρίνεται για την τελειότητα των γραμμών και την ανεπανάληπτη σχεδίαση. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 56 ετών, ξεκίνησε φιλόδοξα τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος όπου με γνώμονα το καλό γούστο και την πολυετή πείρα, διαθέτουν κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Στόχος είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή των καταναλωτών και να εξυπηρετούν πάντα με τον καλύτερο τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας δημιουργήσαμε ένα eshop σε διεθνή πρότυπα που αναδεικνύει την χάρη και την φινέτσα των προϊόντων τους.

 

Read More