Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

Η Σχολή Οδηγών Παντσιούκας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών για κάθε είδους αυτοκινητιστική υπόθεση.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Σχολή Οδηγών Παντσιούκας  μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

H Pyr-Τech Experts είναι ένα Eshop εμπορίας διαφόρων ειδών βεγγαλικών. Διαλέξτε από μία τεράστια ποικιλία για αξέχαστες στιγμές γεμάτες χρώμα και λάμψη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Pyr-Τech Experts μας ανέθεσε την δημιουργία του Eshop τους με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive Eshop που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ

To The Skier είναι ένα Eshop εμπορίας διαφόρων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ Ski & Snowboard. Πιστεύουνε πρέπει να  απολαμβάνουν όλοι όσοι τα επιθυμούν τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα βουνού. Να μην τα στερείται κανείς για κοινωνικούς ή οικονομικούς λόγους. Γι’ αυτό το theskier.gr είναι ένα Eshop που προσφέρει εξοπλισμό, για τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα βουνού.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση The skier μας ανέθεσε την δημιουργία του Eshop τους με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive Eshop που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Βούρλος άνοιξε στο Περιστέρι το 1950 και εξειδικεύετε στα Είδη Γάμου. Η προσοχή στην λεπτομέρεια, τα πρώτης ποιότητας υλικά και οι ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές, έφεραν την Βιοτεχνία Βούρλος Είδη Γάμου πρώτη στις επιλογές του κόσμου

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το Vourlos-E-Shop μας ανέθεσε την δημιουργία ενός e-shop που να αναδεικνύει τις μοναδικές συλλογές απο είδη γάμου που έχουν και την αύξηση των πωλήσεων τους. Δημιουργήσαμε ένα responsive eshop εύκολο και γρήγορο στην χρήση που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη μας.

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρηση Glass and Glue εξειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών χώρου φωτιστικών και καντηλάκια για ρεσώ. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φυσικά και συνήθως μαζεμένα από την θάλασσα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Glass and Glue μας χρειάστηκε για την δημιουργία του διαδικτυακού τους καταστήματος το οποίο θα αναδεικνύει όλα τους τα πριονωτά που έχουν φτιαχτεί με μεράκι. Κατά την παράδοση του έργου το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού υπερκάλυψε τις ανάγκες του πελάτη μας.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Fidelity news group ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την διανομή ελληνικού και ξένου τύπου σε σημεία πώλησης στο κέντρο της Αθήνας και στην δυτική Αττική. Επίσης, ειδικεύεται στην διανομή συνδρομητικών εφημερίδων και περιοδικών ελληνικού και ξένου τύπου σε όλη την αττική και την Θεσσαλονίκη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε περιοδικά εφημερίδες αλλά και παιχνίδια η fidelitynews, μας ανέθεσε την κατασκευή του eshop της. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο καθώς ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα να βρει αυτό που ψάχνει αλλά και παράλληλα αναδεικνύεται η μακροχρόνια πορεία της επιχείρησης.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Tat-art εμπορεύεται είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η πολυετή πείρα στον χώρο, τους καθιστά τους καταλληλότερους  για να προσφέρουν ιδέες και λύσεις για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Tat-art μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία του eshop τους και την προώθηση των προϊόντων τους. Μέσω ενός ευχάριστου και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον,  ο επισκέπτης  έχει την δυνατότητα  να επιλέξει και να αγοράσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Κατά την παράδοση του project η επιχείρηση Tat-art ήταν πολύ ευχαριστημένη καθώς το αποτέλεσμα που παραδώσαμε ήταν αντάξιο των προσδοκιών.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το lefkaeidi.shop δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, παρέχοντας ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και άμεση εξυπηρέτηση.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το lefkaeidi.shop μας ανέθεσε την ανακατασκευή eshop στοχεύοντας στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, στην προσέλκυση πελατών και στην ανάδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων που έχουν. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μάς και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα Happy Kathy δημιουργήθηκε με σκοπό να χαρίσει το χαμόγελο σε κάθε ηλικία! Το πρόσωπο πίσω από τις Happy Kathy δημιουργίες είναι η Κατερίνα που με προσοχή, αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα με σκοπό να δώσουν τόση χαρά σε εσάς που θα τα επιλέξετε όση δίνουν και σε εκείνη όταν τα δημιουργεί.

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Happy Kathy μας ανέθεσε την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της με σκοπό την αύξηση του κοινού της αλλά και την διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατά την παράδοση του έργου η Happy Kathy ήταν χαρούμενη και ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς εκπληρώθηκαν όλες οι προσδοκίες της.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εφαρμογών πάνω από 20 χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία χαρακτηρίζεται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών εφαρμογών.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το κατάστημα Οπτικά Νικολάου μας ανέθεσε την δημιουργία eshop της επιχείρησης. Με καλή συνεργασία φτάσαμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιούσε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Read More