Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Archive

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Allure Cruises , ιδρύθηκε για να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία. Η αγάπη μας για την θάλασσα μας ενέπνευσε ώστε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με πολλούς διαφορετικούς προορισμούς και πακέτα η Allure Cruises χρειάστηκε ενα site που να συνδυάζει την φυσική ομορφιά με τις luxury υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι εμείς κατανοώντας τις ανάγκες τους τούς προσφέραμε ένα site που θυμίζει καλοκαίρι και ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει όποια υπηρεσία επιθυμεί.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η European Creative Production είναι μια εταιρία κατασκευής και εμπορίας διαφόρων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με έδρα την Αθήνα. Η ECP αναλαμβάνει και διαχειρίζεται συλλογές επώνυμων οίκων υψηλής ραπτικής σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη δημιουργία πρωτότυπων αξεσουάρ, όπως βραχιόλια, τσάντες και φουλάρια.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση European Creative Production είχε σαν στόχο να αναδείξει τις υπηρεσίες της με ένα responsive website, καθώς και να παρουσιάσει τα προϊόντα της για τους πελάτες χονδρικής. Δώσαμε βάση στον στόχο του πελάτη μας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η επιχείρηση Glass and Glue εξειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών χώρου φωτιστικών και καντηλάκια για ρεσώ. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φυσικά και συνήθως μαζεμένα από την θάλασσα.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Glass and Glue μας χρειάστηκε για την δημιουργία του διαδικτυακού τους καταστήματος το οποίο θα αναδεικνύει όλα τους τα πριονωτά που έχουν φτιαχτεί με μεράκι. Κατά την παράδοση του έργου το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού υπερκάλυψε τις ανάγκες του πελάτη μας.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Fidelity news group ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την διανομή ελληνικού και ξένου τύπου σε σημεία πώλησης στο κέντρο της Αθήνας και στην δυτική Αττική. Επίσης, ειδικεύεται στην διανομή συνδρομητικών εφημερίδων και περιοδικών ελληνικού και ξένου τύπου σε όλη την αττική και την Θεσσαλονίκη.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Με μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε περιοδικά εφημερίδες αλλά και παιχνίδια η fidelitynews, μας ανέθεσε την κατασκευή του eshop της. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο καθώς ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα να βρει αυτό που ψάχνει αλλά και παράλληλα αναδεικνύεται η μακροχρόνια πορεία της επιχείρησης.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα Tat-art εμπορεύεται είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η πολυετή πείρα στον χώρο, τους καθιστά τους καταλληλότερους  για να προσφέρουν ιδέες και λύσεις για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Tat-art μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία του eshop τους και την προώθηση των προϊόντων τους. Μέσω ενός ευχάριστου και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον,  ο επισκέπτης  έχει την δυνατότητα  να επιλέξει και να αγοράσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Κατά την παράδοση του project η επιχείρηση Tat-art ήταν πολύ ευχαριστημένη καθώς το αποτέλεσμα που παραδώσαμε ήταν αντάξιο των προσδοκιών.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004. Το 2006, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με τουριστικές επιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Το 2007 άρχισαν να λειτουργούν δυο καινούρια γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Progress Car Rental μας εμπιστεύτηκε για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τούς. Παραδώσαμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το lefkaeidi.shop δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, παρέχοντας ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και άμεση εξυπηρέτηση.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Το lefkaeidi.shop μας ανέθεσε την ανακατασκευή eshop στοχεύοντας στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, στην προσέλκυση πελατών και στην ανάδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων που έχουν. Δώσαμε βάση στις ανάγκες του πελάτη μάς και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Το κατάστημα Happy Kathy δημιουργήθηκε με σκοπό να χαρίσει το χαμόγελο σε κάθε ηλικία! Το πρόσωπο πίσω από τις Happy Kathy δημιουργίες είναι η Κατερίνα που με προσοχή, αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα με σκοπό να δώσουν τόση χαρά σε εσάς που θα τα επιλέξετε όση δίνουν και σε εκείνη όταν τα δημιουργεί.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η Happy Kathy μας ανέθεσε την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της με σκοπό την αύξηση του κοινού της αλλά και την διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατά την παράδοση του έργου η Happy Kathy ήταν χαρούμενη και ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς εκπληρώθηκαν όλες οι προσδοκίες της.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η DSS Energy δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα στο πεδίο της συντήρησης, της αποκατάστασης βλαβών, της προμήθειας υλικών και της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η DSS Energy χρειαζόταν ένα site το οποίο να αναδεικνύει τις υπηρεσίες τους, να είναι responsive και εύχρηστο. Παραδώσαμε ένα site που όχι μόνο εκπλήρωσε κάθε ανάγκη της επιχείρησης αλλά και έθεσε σωστές βάσεις για το μέλλον.

 

Read More

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

Η επιχείρηση έχει πορεία από το 1993 παράλληλα όμως χρησιμοποιούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό και την πληρη απολύμανση των χαλιών ενώ η φύλαξη γίνεται σε ειδικό χώρο μακριά από οσμές και υγρασία.
 

Η ΑΝΑΓΚΗ

Η επιχείρηση Biocleancarpet μας ανέθεσε την δημιουργία του website τους με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών τους αλλά και την αύξηση των πελατών. Όταν επικοινώνησαν μαζί μας αντιληφθήκαμε κατευθείαν την ανάγκη τούς και άμεσα τους παραδώσαμε ένα responsive website που βοήθησε στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Read More