Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Tips για ένα user-friendly site

Tips για ένα user-friendly site

Για μία user-friendly ιστοσελίδα είναι σημαντικό να είναι μία φιλική προς το πελάτη ιστοσελίδα, αλλά παράλληλα να φαίνεται και επαγγελματική. 

Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος θα πρέπει να είναι απλός στη χρήση και να οδηγεί τον πελάτη στις σωστές πληροφορίες

όσο το δυνατόν πιο εύκολα

 

     1. Σχεδιασμός site που βάζει προτεραιότητα τον χρήστη  

Η δημιουργία της ιστοσελίδας θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη και την ευκολία στην περιήγησή. Στόχος είναι ο εντοπισμός της ιστοσελίδας να είναι πιο  εύκολος για τους επισκέπτες.

 

     2. Χρησιμοποιήστε προσβάσιμη γλώσσα 

Για τη δημιουργία μίας user-friendly ιστοσελίδας χρήσιμο tip είναι η προσβάσιμη γλώσσα. Αν οι πελάτες σας μιλούν ,εκτός από τα αγγλικά, και μια άλλη γλώσσα, θα είναι πολύ χρήσιμο να προστεθεί στο website. 

 

    3. Να είναι απλό 

Οι ιστοσελίδες δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες για να έχουν απήχηση στον πελάτη. Ακόμα και απλά sites με όμορφο design μπορούν να προσελκύσουν πολλούς επισκέπτες με την σωστή διαφήμιση.  

 

    4. Αποτελεσματικές διαδικτυακές φόρμες  

Όταν οι διαδικτυακές σας φόρμες είναι αποτελεσματικές δείχνετε ένα φιλικό profile προς τους χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι οι φόρμες είναι απλές ως προς την χρήση τους και λειτουργούν σωστά.  

 

    5. Βελτίωση της ιστοσελίδας σας 

Αν η ιστοσελίδα σας έχει παλιότερη έκδοση και έχει να ενημερωθεί χρόνια, ένα σημαντικό tip για την δημιουργία ενός φιλικού website προς τον χρήστη είναι να αλλάξετε τις παλιές τεχνολογίες με νέες ώστε να είναι σύγχρονο και να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία.  

 

   6.Είναι το site σου mobile friendly? 

Για ένα mobile friendly website , πρέπει να λάβεις υπόψιν σου κάποιους σχεδιαστικούς κανόνες όπως εύκολη πλοήγηση και μεγάλα λειτουργικά buttons , ευανάγνωστα κείμενα μικρής έκτασης, και responsive design για την σωστή προσαρμογή σε όλες τις συσκευές.