Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Tips για να αυξήσετε τους followers σας

Tips για να αυξήσετε τους followers σας

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media καθημερινά με σκοπό να διατηρούν μια ενεργή αλλά και ολοκληρωμένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας την δική τους online κοινότητα.

 

Θα δούμε λοιπόν δοκιμασμένους και πρακτικούς τρόπους

για την αύξηση των followers και τη δημιουργία του σωστού κοινού για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 

   1. Εντυπωσιάστε με ένα video 

Τα βίντεο στα social media πάντα είναι πιο ελκυστικά και πιο ενδιαφέροντα από τις φωτογραφίες, γι΄αυτό αυξάνετε τις πιθανότητες να προσελκύσετε νέους followers. 

 

   2. Αλληλοεπιδράστε με το κοινό σας 

Μην μοιράζεστε μόνο αναρτήσεις με το κοινό σας! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να ακούσετε, να απαντήσετε στις απορίες, στις ερωτήσεις και στις κριτικές του κοινού σας. Χτίστε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους followers σας, με την άμεση επαφή. Οι followers άλλωστε αναμένουν άμεσες και γρήγορες απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα τους και εκτιμούν τον χρόνο αφιερώνετε.

 

   3. Δώστε κίνητρο να σας ακολουθήσουν 

Το ενδιαφέρον περιεχόμενο, δίνει το κίνητρο στους followers για να σας ακολουθήσουν. Αναρτήστε περιεχόμενο με εντυπωσιακό εικαστικό. Η συχνότητα των αναρτήσεων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τους followers … ξέρουν ότι έχουν κάτι να αναμένουν από εσάς.

 

  4. Μην αμελείτε τις διαφημίσεις 

Τελευταίο και σημαντικότερο, τα Social Media Ads είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τους followers σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαμορφώστε ένα μηνιαίο budget για προβολή στα social media ώστε να γίνει η επιχείρηση σας γνωστή σε συγκεκριμένο κοινό.