Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Πως θα κάνετε το Instagram σας να ξεχωρίζει

Πως θα κάνετε το Instagram σας να ξεχωρίζει

Ένα σημαντικό λάθος που κάνουν οι επιχειρήσεις είναι που δεν έχουν ακριβής στόχους προς τα social media marketing στρατηγική τους. Ο έλεγχος των στόχων που έχετε θέσει και το πόσο αποδοτικοί είναι, είναι από τις

πιο σημαντικές marketing στρατηγικές

 

 

  1. Έλλειψη στόχων 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι επιχειρήσεις είναι να μην θέτουν στόχους ως προς τη social media marketing στρατηγική τους. Δημιουργείστε διαφημίσεις ώστε να προσελκύσετε νέους πελάτες είτε με καινούργια προϊόντα είτε με τις ήδη υπάρχον υπηρεσίες σας . 

 

  2. Ελλιπές περιεχόμενο 

Τη σημερινή ψηφιακή εποχή τα social media παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην επιχείρηση σας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να δίνετε περισσότερη σημασία στα social media , γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος να προσελκύσετε τους πελάτες σας. Η δημιουργία προγράμματος θα σας βοηθήσει να ανεβάζετε posts πιο συχνά και με πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο , ώστε να διατηρήσετε μια ενεργή παρουσία. 

 

   3. Λανθασμένη διαχείριση 

Το τελευταίο και πιο συχνό λάθος που κάνουν οι επιχειρήσεις είναι η διαχείριση των social media τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ουσιαστικά μια δεύτερη επιχείρηση, που σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνεται εξίσου παρόμοιο χρόνο και ενέργεια. Το ιδανικό είναι να ζητάτε από έναν ειδικό να αναλάβει τη διαχείριση των social media σας και να σας κατευθύνει ως προς τη στρατηγική που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

 Επίσης πολύ σημαντικό είναι να απαντάτε σε τυχόν μηνύματα, σχόλια, απορίες και κριτικές που κάνουν οι πελάτες σας. Έτσι δείχνετε ενδιαφέρον και σεβασμό απέναντί τους.