Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

Γιατί είναι σημαντικές οι κριτικές για την επιχείρηση σας

Γιατί είναι σημαντικές οι κριτικές για την επιχείρηση σας

Οι πελάτες αφήνουν καθημερινά κριτικές online για τις αγοραστικές τους εμπειρίες, την εξυπηρέτηση ή την φιλοξενία που δοκιμάσανε σε επιχειρήσεις. Γι’ αυτό πρέπει να ζητάμε από τους πελάτες να αφήνουν κριτικές και εμείς με την σειρά μας να αφιερώνουμε χρόνο για να απαντάμε διότι εκτός από την αξιοπιστία που της προσδίδει, την κάνει να φαίνεται πιο αληθινή η σχέση σας.   

 

   1. Πώς ξέρω ότι οι Κριτικές Google βοηθάνε στην κατάταξη της αναζήτησης της επιχείρησής μου;

Η Google ανάλογα με τις αξιολογήσεις κατατάσσει τις επιχειρήσεις , με αποτέλεσμα  ότι όσο πιο πολλές και καλές κριτικές υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα θα σας βρίσκουν οι πελάτες.

 

   2. Οι κριτικές πελατών χτίζουν αξιοπιστία.

Μελέτες δείχνουν ότι το 90% των πελατών εμπιστεύονται τις κριτικές και επισκέπτονται τις επιχειρήσεις βάσει αυτών. 

 

   3. Οι κριτικές έχουν μεγάλη επιρροή στην απόφαση αγοράς. 

Πολλοί καταναλωτές, συγκεκριμένα το 70% βάσει ερευνών, επιλέγουν να αγοράσουν ένα προϊόν με βάση τις κριτικές που έχει η επιχείρηση.  

 

   4. Οι απαντήσεις στις κριτικές οικοδομούν εμπιστοσύνη. 

Με τις κριτικές χτίζετε την εμπιστοσύνη σας με τους πελάτες σας. Ο τρόπος που θα ασχοληθεί με τις κριτικές ο επιχειρηματίας από την πλευρά του αγοραστή είναι πολύ σημαντική και δημιουργείται ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. 

 

   5. Οι κριτικές εξυπηρετούν το marketing. 

Ένα εντυπωσιακός λογαριασμός στα Social Μedia δεν αρκεί. η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, είτε μέσω της απάντησης σε ένα σχόλιο είτε με ένα μήνυμα είτε μέσω της απάντησης σας σε μια κριτική , είναι θεμελιώδης για οποιαδήποτε επιχείρηση, διότι μέσω αυτής οι πελάτες αισθάνονται ότι η επιχείρηση τους υπολογίζει.