Δες περισσότερα για εμάς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια … μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί μας!!

 

Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ανάλυση

Σχεδιασμός

Υλοποίηση

Έλεγχος

Ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού 

H AdCode παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού , προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις της εταιρείας. Πρόκειται για εφαρμογές που υλοποιούνται «κατά παραγγελία» , είναι εξειδικευμένες και έχουν ως στόχο να καλύψουν συγκεκριμένες λειτουργίες – ανάγκες.

Ανάπτυξη Εφαρμογών

Η AdCode κατά την ανάπτυξη των εφαρμογών κατά παραγγελία μπορεί να παράγει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό επιθυμεί ο πελάτης και είναι απαραίτητο για την λειτουργία της επιχείρησής του . Το κλειδί για την ορθή και επιτυχημένη ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών είναι η σωστή ανάλυση των αναγκών που θα καλύψουν και ο αρχικός σχεδιασμός τους.

Μεταφορά δεδομένων (Data Migration)

Αναλαμβάνουμε μεταφορά και ενοποίηση δεδομένων μεταξύ eshop (Woocommerce, Magento) , CMS (WordPress, Drupal, Joomla) και βάσεων δεδομένων ( SQLServer, MySQL)

Διασύνδεση συστημάτων (Application Intergration)

Διασύνδεση εφαρμογών και αυτοματοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών με σκοπό την μείωση σφαλμάτων λόγω ανθρώπινων παρεμβάσεων, την βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών σας και την μείωση του κόστους διαχείρισης

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

  1. Είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα του παραδοτέου μας
  2. Δημιουργούμε εφαρμογές τηρώντας τις βέλτιστες πρακτικές (best practices)
  3. Δημιουργούμε επεκτάσιμες εφαρμογές
  4. Έχουμε συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες
  5. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε online και offline εφαρμογές

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εφαρμογή – υλοποίηση που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

 

Online Σύστημα Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων

Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν άμεση online κράτηση και πληρωμή μέσα από ένα απλό, κατανοητό και ασφαλές σύστημα κρατήσεων στην γλώσσα του επισκέπτη.

Online Σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείου

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση, όπως τα πλήρη στοιχεία και τις ανάγκες του πελάτη, τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά της κράτησης όπως την κατάσταση (Check in, Check out, Cancel) και την προέλευσή της.

Εισαγωγή δεδομένων σε Βάση Δεδομένων

Αν επιθυμείτε τη μαζική εισαγωγή των προϊόντων στη βάση δεδομένων του eshop σας είτε οποιοδήποτε άλλο αρχείο σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων , μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε.

Online Σύστημα διαχείρισης μαθημάτων Γυμναστηρίου

Διαχειριστείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων του γυμναστηρίου Online. Προσθέστε γυμναστές και παρακολουθήστε στατιστικά για τα μαθήματα που πραγματοποιούν στο γυμναστήριο σας. Δώστε στους μαθητές του γυμναστηρίου την δυνατότητα κράτησης ή ακύρωσης  μαθήματος υπό προϋποθέσεις. Ενημερώστε του μαθητές του γυμναστηρίου με sms ή email για υπενθύμιση του μαθήματος , για αλλαγή ώρες όπως και για νέα και προσφορές.

Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με τράπεζα

Μια απαραίτητη εφαρμογή για κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών. Έχουμε κάνει τη διασύνδεση πολλών site με τα online συστήματα της Eurobank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εμπορικής Τράπεζας καθώς και με PayPal, MoneyBookers, InstaBill κ.ά., προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή παροχή για τους πελάτες σας.

Διασύνδεση Eshop με Skroutz / BestPrice

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του eshop σας και την εισαγωγή των προϊόντων σας, στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης τιμών όπως Skroutz και BestPrice